6972679950 Κανάλια, Μαγνησία info@thessaliaalmonds.gr
hero image
 
Thessalia Almonds
Παραγωγή & Εμπορία Αμυγδάλων Μαγνησία


 

Η επιχείρησή μας Thessalia Almonds η οποία εδρεύει στα Κανάλια Μαγνησίας, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό με την καλλιέργεια αμυγδάλων και πιο συγκεκριμένα με την παραγωγή και εμπορία ελληνικών αμυγδάλων, προσφέροντας πάντα αμύγδαλα υψηλής ποιότητας και γεύσης.
Καθημερινά και κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, φροντίζουμε τα δεντρα μας (αμυγδαλιές) ώστε να μας δίνουν τους καλύτερους, μεγαλύτερους και πιο γευστικούς καρπούς τους. Στα κτήματά μας καλλιεργούμε 4 διαφορετικές ποικιλίες αμυγδάλων τέξας, φυρανιά, τουόνο και φεραντουέλα.

Η συγκομιδή των αμυγδάλων ξεκινάει τον Σεπτέμβριο, αποξηραίνονται στον ήλιο και στην συνέχεια τα αμύγδαλα περνάνε από το σπαστήριο για την απομάκρυνση του φλοιού και ολοκληρώνεται η διαδικασία με την διαλογή, την τυποποίηση και την διάθεση τους.
Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε αποφλοιωτή (σπαστήριο) αμυγδάλων για το σπάσιμο και απομάκρυνση του φλοιού - κέλυφος των αμυγδάλων. Δίχως να τραυματίζει την ψίχα, ο αποφλοιωτής σπάει τον φλοιό - κέλυφος του αμυγδάλου και στην συνέχεια διαχωρίζει την ψίχα από το κέλυφος.
 
Το σπαστήριο μας είναι στην διάθεσή κάθε παραγωγού που καλλιεργεί αμυγδαλιές. Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης έχουν ως στόχο την άψογη ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Τα αμύγδαλα μας διατίθενται για χονδρικό εμπόριο και αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.

 
     
     
 
23 αμύγδαλα
Μας δίνουν ενέργεια, μας δίνουν κορεσμό και προστατεύουν την καρδιά μας λόγω της περιεκτικότητας τους σε μαγνήσιο και βιταμίνη Ε. 
Που περιέχουν 6gr πρωτεΐνης, 4gr φυτικών ινών και αποτελούν πηγή υγιούς λίπους. 
Είναι επίσης ένα υγιεινό σνακ που μπορείτε εύκολα να πάρετε μαζί σας οπουδήποτε !!!

Αμύγδαλα για ελαστικό δέρμα!
Μια χούφτα αμύγδαλα παρέχει το 73% του ημερήσιου επιπέδου βιταμίνης Ε. 
Δοκιμάστε μια χούφτα αμύγδαλα σήμερα για πιο απαλό και πιο ελαστικό δέρμα.

Η κατανάλωση αμυγδάλων μεταξύ των γευμάτων είναι μια υγιεινή συνήθεια, καθώς είναι ένα σνακ που περιέχει φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και καλά λιπαρά που θα σας βοηθήσουν να είστε ικανοποιημένοι μεταξύ των γευμάτων.

 

 

 

Στόχος μας είναι η παραγωγή και επεξεργασία αμυγδάλων, η εμπορική διάθεση τους με τιμές χονδρικής στην ελληνική αγορά καθώς και η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.